Beneficii

Echipa stiintifica condusa de Dr. Alevrogiannis va face cunoscute beneficiile medicinii regenerative in Ortopedie si in special in domeniul Medicinii Sportive. Terapiile celulare avansate vin sa fortifice organismul uman si sa trateze intr-un mod neinvaziv leziuni, probleme musculoscheletice si boli care apar deseori la sportivii amatori si de performanta.

Scopul nostru este:

  1. Prevenirea
  2. Diagnosticarea precoce
  3. Reabilitarea rapida
  4. Evitarea riscului recidivei
  5. Optimizarea performantelor atletice

Filozofia noastra se bazeaza pe doi piloni principali :

  • Initial suntem interesati sa gasim cauza care provoaca probleme sportivului si sa o tratam utilizand principiile biochimiei clinice ce stau la baza proceselor metabolice de la nivel celular.
  • Apoi utilizam substante biologice naturale (metaboliti si vitamine) pentru sporirea performantelor atletice si a imunitatii organismului impotriva contuziilor musculare , entorse si a oboselii musculare, si , in acelasi timp celule stem adulte autologe si alte produse biologice provenite din organismul sportivului insusi vor fi administrate in zona afectata, dupa pregatire si activare adecvata.

Prin proceduri medicale moderne si personalizate fara dopaj si fara utilizarea de produse farmaceutice interzise , sportivul isi vindeca afectiunea in mod natural, evita interventii chirurgicale majore si dureroase si complicatiile acestora, se intoarce rapid la activitatile sportive si se bucura de efectele benefice ale medicinii regenerative.