Dentogenea

CE OFERĂ BIOGENEROM by biogenea pharmaceuticals

De la începutul anului 2000 s-a demonstrat ca pulpa dentara este un izvor bogat de celule stern mezenchimale, care se pot izola si criogena.
Cu o procedura simpla si total nedureroasa (cu anestezie locala), dentistul extrage dinţii temporari, care sunt pe cale să cadă şi ii pune în KIT-ul de colectare.
Cu un procent de histocompatibilitate de până la 50%, folosind materialul biologic al copilului tau vei avea ocazia unica de a-ti oferi un cadou si pentru tine!

Tipuri de celule izolate din pulpa dentara şi potenţialului lor terapeutic:

Osteoblaste: sunt celulele care ajuta la regenerarea osoasa şi vindecarea fracturilor. Acestea sunt celule progenitoare ale ţesutului osos care produc os nou si sănătos pentru a înlocui pe cel vechi. în cazul unei răni sau o fractură, osteoblastele sunt responsabile pentru regenerări osoase.
Condrocite: sunt celule care ajuta la refacerea cartilajului , tratamentul pentru osteoartrita. Aceste celule pot forma cartilajele şi joacă un rol important în terapiile care au de a face cu artrita, articulaţiile osoase, precum şi leziuni ale articulaţiilor. Formarea cartilajelor începe cu diferenţierea celulelor mezenchimale de condrocite.
Odontoblaste: sunt celule responsabile pentru crearea de dinţi noi şi tratamentul dinţilor afectaţi de carii sau alte leziuni. Ele formează odontina şi pulpa dentara. Sunt foarte importante pentru regenerarea dinţilor în cazul unor leziuni.
Dentogenea se conformează legislaţiei UE 1394/2007 şi consiliului de administraţie din 13 noiembrie 2007 pentru produse medicamentoase avansate şi este validat de către TUV Cert ISO9001, ISO 14644, Lloyd’s Register ISO9001:2000.
Folosindtehnologiadela NASA, Dentogenea garanteaza cea mai sigură şi precisă metoda de recoltare si criogenare celule pentru o utilizare viitoare.

Există protocoale pentru izolarea de celule progenitoare din pulpa dentara si de la adulţi – din molarii de minte.
Biogenea cu laboratoarele sale validate, printre altele, de ISO 14644 pentru camerele sale curate, oferă servicii de înaltă calitate în crioprezervare de celule progenitoare hematopoietice, precum şi celule mezenchimale.

  • Proprietăţile unice ale celulelor progenitoare din pulpa dentara în medicina regenerativa pentru tratamentul bolilor degenerative, modul de colectare şi costul redus fac întreaga procedura unul dintre cele mai mari daruri pentru o familie.

Caracteristici ale celulelor mezenchimale

  • Se pot inmultii inainte si după o criogenare reuşita ;
  • Se pot administra mult mai uşor fata de alte celule iar procentul de compatibilitate cu cel care primeşte celulele poate fi redus la jumătate ,fata de alte tipuri de celule stern;
  • Se pot folosii ca susţinere in transplantul altor organe , pentru a reduce procentul de respingere .

IMPORTANT:

  • IN CAZUL DINŢILOR TEMPORARI CARE AU “CĂZUT” ÎNAINTE DE VIZITA LA STOMATOLOG (ACASA) SI DACA NU AVEŢI KIT-UL DE RECOLTARE:
    Depuneţi dintele intr-un pahar cu lapte pasteurizat , in frigider la temperatura de 4°C si luaţi legătură imediata cu unul din angajaţii Biogenerom.
  • NU EFECTUATI RADIOGRAFII O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTEA RECOLTĂRII